Årsmöte

Datum: Tisdag 27 oktober 2020
Tid: 17:00
Plats:
Aktivitetshus Nordost Kortedala Sekelhuset (Hitta dit)

415 35 Göteborg

Årsmötet blev i år försenat på grund av restriktioner och annat när covid19 påverkade samhället, men nu gör vi oss äntligen beredda på årsmöte som alla betalande medlemmar är välkomna att delta i. Är ni inte helt friska så vill vi så klart att ni håller er hemma på grund av smittorisken, men om det är så att ni ändå gärna skulle vilja vara med trots det, så hör av er så kan vi kanske lösa det med Skype eller liknande provisoriskt.

Som alla föreningar så kommer Friskvårdsklubben att kalla till årsmöte. Enligt föreningens stadgar ska det hållas innan 31:a maj. För 2020 har vi på grund av covid19-pandemin skjutit upp det till 27 oktober.

Vad gäller för årsmötet?

Friskvårdsklubben drivs av medlemmar för medlemmar och styrs under året av en styrelse som väljs vid årsmötet.

Medlemmarnas möjlighet att vid årsmötet välja sin styrelse är den viktigaste demokratiska sättet för medlemmarna att göra sin vilja och röst hörd samt få insyn i vad styrelsens arbete har varit under det gångna året och planer framåt.

Rösträtt har dom som betalt årsavgiften för medlemskapet i Friskvårdsklubben innan årsmötet. Det går även bra att betala årsavgiften för medlemskapet på plats innan mötet börjar.

Medlemmar har rätt att få dokumenten inför årsmötet och dom finns nedan att ladda ner. I det fall att en medlem vill ha också det utskrivet så får den ta kontakt med Friskvårdsklubben via epost på This is a mailto link eller ringa Daniel Kalabakov på 0790-276634.

Kallelse skickas till alla som är registrerade medlemmar minst 4 veckor innan årsmötet så att det finns möjlighet för medlemmar att inkomma med motioner - det vill säga alla möjliga sorts förslag - minst fjorton dagar innan årsmötet.

År 2020 ska motioner lämnas in senast den 13 oktober så att styrelsen kan förbereda ett svar. Enklast så mailar du den på This is a mailto link alternativt lämnar en lapp nästa gång du träffar en aktivitetsledare eller i vår postbox utanför vårt kontor på Sekelhuset.
Du kan även skicka med post till adressen nedan:

Friskvårdsklubben Göteborg
415 35 Göteborg

Dokument inför årsmötet 2020:

Kallelse till Friskvårdsklubbens Årsmöte 2020

Dagordning för Årsmötet 2020

Bokslut 2019

Föreslagen Budget för 2021

Revisionsberättelse 2019

Verksamhetsberättelse 2019

Verksamhetsplan för 2021

Vi önskar alla medlemmar väldigt välkomna på Årsmötet 2020!

Uppdaterad: 16 MAJ 2019 11:13 Skribent: Henrik Våglin

Postadress: