Hoppa till sidans innehåll

Resten av vårterminen inställd samt information rörande Årsmöte 2020

08 MAJ 2020 12:05
Viktig info om vad som händer under Maj månad samt hur vi ska göra med årsmötet
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2020 12:05

Då situationen är fortsatt kritisk med smittspridningen och Göteborgsregionen nu är inne i den mest intensiva fasen har vi för medlemmarnas bästa beslutat att förlänga nedstängningen av de flesta aktiviteterna under resten av vårterminen (dvs Maj månad ut). Vi fortsätter att hålla powerwalken i Slottsskogen på onsdagar kl 13.15 och önskar alla medlemmar välkomna dit. Vi bjuder på fika efter promenaden.

 

Vi tänker dra igång sommarschemat som planerat vecka 24 med start måndagen den 8 Juni. Sommarschemat kommer att skickas ut per post till alla betalande medlemmar samt självklart publiceras här på hemsidan.

 

Vad gäller årsmötet så brukar vi hålla det i Maj, men pga situationen med Coronaviruset och rekommendationerna om att undvika större samlingar och sammankomster så blir vi tvungna att skjuta upp det till efter sommaren. Vi har preliminärt bokat tisdagen den 15 September för årsmötet 2020. Alla medlemmar som betalat medlemsavgiften för 2020 kommer att få kallelse och info hemskickat i god tid.

 

Vi tar nya tag och laddar inför sommarschemat och dess uteaktiviteter som kommer att bli av vad Coronan är har att säga om det! Sköt om er under tiden.

Skribent: Daniel Kalabakov
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info