Hoppa till sidans innehåll

Ny vecka samt lite saker att hålla koll på

16 JAN 2017 09:37
Andra veckan på vårt schema och det mesta ser ut som det ska, med några små förändringar.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2017 15:21

Den aktivitetet det gäller är innebandy på torsdagar i Frölunda Kulturhus. För alla som längat efter mer tid på just den aktiviteten kan vi med glädje meddela att den från och med den här terminen börjar en halvtimme tidigare än förrut, det vill säga klockan 13.30, men ändå fortsätter fram till klockan 15.00. Kom ihåg att vara ombytta och klara fem minuter innan aktiviteten börjar så slipper ni missa några minuter av de som erbjuds.

Liksom tidigare nämnt är ett nytillskott på schemat Medialabb på tisdagar klockan 10.00 till 12.00 och som från och med denna veckan har kursledare från Folkuniversitet på plats. Alla som vill vara med och göra vår podcast, titta på eller kanske är intresserad av något annat med media är välkomna på den tiden. Podcasten heter Radio Laser och har egen hemsida på www.radiolaser.se där ni kan både läsa och lyssna på vårt material.

Vi vill också att ni uppmärksammar nya rutiner på aktiviteten Simning på Valhallabadet. Det som gäller är att det är endast på tisdagar klockan 13.30 till 15.00 samt torsdagar klockan 10.30 till 12.00 som man blir insläppt, men sedan man kan stanna i upp till 4 timmar från det man gått in. För att gå in krävs att man betalat medlemsavgift och fått ut sitt medlemskort. Har man inte det och vill prova på en eller två gånger, så får man komma överens med ledare på plats (Henrik V) innan aktiviteten börjar (cirka en halvtimme innan) eller i förväg på mobil 0790276631.

Nu kan man också alla veckodagar och tider spela dart på Sekelhuset i Kortedala. Pilar finns att låna i caféet och två darttavlor finns uppsatta i "gropen" bredvid.

Onsdagar klockan 13.30 till 15.00 kan man i och med den här terminen ta stärkande promenader i Slottsskogen tillsammans med oss. Antingen går man i gruppen som går runt i lugnt tempo eller så går man med på det något mer intensiva Powerwalk.

I övrigt fungerar det mesta som vanligt efter schema (ladda ner PDF eller se i kalendern)

Vi önskar er ytterliggare en bra vecka vare sig ni kommer på våra aktiviteter eller ej! (Fast vi vill helst att ni kommer så vi får träffa er på våra aktiviteter så klart.)

Skribent: Henrik Våglin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Besöksadress:
Aktivitetshus Nordost / Sekelhuset, Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info