Hoppa till sidans innehåll

Info om fortsatt inställda aktiviteter

27 MAR 2020 13:04
De flesta av våra aktiviteter kommer att vara inställda i tre veckor till.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2020 13:04

Med tanke på att läget är fortsatt kritiskt med spridningen av Coronaviruset i samhället har Friskvårdsklubbens styrelse tagit beslutet att ställa in de flesta av våra aktiviteter i ytterligare tre veckor framöver. Detta beslut gäller för alla inomhus-aktiviteter. Vi kommer dock att hålla igång powerwalken/promenaderna i Slottsskogen på onsdagarna eftersom vi vill erbjuda våra medlemmar och deltagare möjligheten till fysisk aktivitet och social gemenskap även under denna kristid där vi varit tvungna att begränsa många av våra aktiviteter. Alla som vill röra på sig med oss är välkomna till powerwalken, tiden som gäller är onsdag 1 april (inget skämt), samling kl. 13.15 vid spårvagnshållplats Linnéplatsen. Vi kommer att köra promenaderna varje onsdag under dessa veckor och om det finns efterfrågan kan vi även lägga till fler tillfällen andra dagar.

Vi hoppas att alla håller sig informerade om Coronaviruset och iakttar passande försiktighetsåtgärder. Mer information kan ni läsa på Folkhälsomyndighetens hemsida genom att följa denna länk:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

Observera alltså att alla våra aktiviteter är inställda under de kommande tre veckorna, med undantag för powerwalk/promenad i Slottsskogen. I nuläget planerar vi att återuppta aktiviteterna enligt ordinarie schema igen från och med måndag den 20 april. Detta är dock en preliminär planering och kan komma att ändras beroende på hur situationen utvecklas. För senaste information ber vi er hålla utkik här på hemsidan.

Sköt om er under dessa prövande tider!

Skribent: Daniel Kalabakov
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info