Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetstillfällen som utgår

21 MAR 2016 12:17
Friskvårdsklubbens schema brukar se sig ganska likt ut från vecka till vecka liksom termin efter termin, men med några få undantag. Helgdagar är ett sådant undantag och även då vi anordnar eller deltar på något särskilt heldagsevent. Nu i och med påsken och Påskcupen 2016 så infaller några sådana undantag som är värt att notera för de som brukar komma på de aktuella aktiviteterna.
  • Skapad: 21 MAR 2016 12:17

Först gäller det påsken, som är redan denna vecka i år.

Det är inga aktiviteter på fredag 25/3 som är Långfredagen. Det påverkar samtliga som går på någon aktivitet den dagen, inklusive Badminton och Innebandy i Rosendalshallen.

Det är inga aktiviteter på måndag 28/3 som är Annandag påsk. Det påverkar samtliga som går på någon aktivitet den dagen, inklusive Ryggymnastik och Innebandy i Geråshallen, samt Bordtennis på Aktivitetshus Väster (Västra Frölunda).

Det är heller inga aktiviteter på fredag 1/4 då vi anordnar den årliga innebandyturneringen Påskcupen i i Rosendalshallen. Det påverkar samtliga som går på någon aktivitet den dagen, inklusive Badminton och Innebandy där.

Det innebär alltså att det inte är någon av de vanliga aktiviteterna fredag den här och nästa vecka samt måndag den här veckan!

Och alla som i vanliga fall spelar innebandy med oss kan delta i Påskcupen 2016 fredag 1 april som är nästa vecka och även spela mot lag från Uddevalla och Borås. Vi ser fram emot det!

Skribent: Henrik Våglin

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Besöksadress:
Aktivitetshus Nordost / Sekelhuset, Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info