Hoppa till sidans innehåll

Radio Laser Podcast

12 FEB 2016 11:27
Friskvårdsklubben i samarbete med Aktivitetshus Nordost har smygstartat med att producera en Podcast under namnet Radio Laser Göteborg. Det är tänkt att personer som är på Aktivitetshusen, är med i Friskvårdsklubben eller tillhör samma målgrupp i allmänhet, ska kunna delta i produktion av radio.

  • Skapad: 12 FEB 2016 11:27

Inledningsvis har vi satt upp en liten studio på Gunnareds Gård i Angered, i ett rum strax innanför musikrummet på övre våningen i Villan. Alla är välkomna dit på tisdagar kl 10 - 12 för att utveckla sina idéer kring att vara med i ett eller flera avsnitt av vår podcast (radio på internet).


Planering för en radiokurs är på gång och dessutom är det tänkt att vi ska komma ut på Aktivitetshusen och presentera den nya verksamheten. Finns det intresse så kan vi även komma till andra ställen och presentera både radioprojektet och Friskvårdsklubbens övriga verksamhet.


Vi vill gärna få veta vilka som är intresserade av att vara med och göra radio i vår podcast eller delta i radiokursen. Maila till oss på This is a mailto link eller besök vår sida på Facebook: https://www.facebook.com/RadioLaserGbg

 

Ni kan också höra av er till Magnus på Gunnareds Gård.

 

Välkomna önskar HenrikV och Johan!

Skribent: Henrik Våglin

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Besöksadress:
Aktivitetshus Nordost / Sekelhuset, Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info