Hoppa till sidans innehåll

Ordningsregler och policy

22 AUG 2019 13:12
Hittade en skylt i entrén på Valhallabadet om deras ordningsregler. Då kan det vara dags att påminna alla medlemmar att vi så klart alltid får hålla oss till de ordningsregler som gäller på varje plats där vi har aktivitet. Och våra egna policies med
  • Skapad: 22 AUG 2019 13:12

Även om många ordningsregler kan vara så självklara att de egentligen inte behöver uttryckas, så kan det vara bra att känna till. Detsamma gäller de policyregler som vi i Friskvårdsklubben har satt upp för medlemmar.

Om vi tittar på det aktuella exemplet så ser det ut så här:

Det gäller alltså att vi håller oss till just det när vi befinner oss på Valhallabadet. För att föreningen och medlemmarna ska fortsätta kunna vara just här och ha ett fortsatt gott samarbete med personalen så är det jätteviktigt. Så läs på skylten nästa tillfälle du får.

Mycket av det som olika lokaler liksom Valhallabadet, finns även i föreningens policy. Där hittar ni skrivningar om respekt mot andra och varandra, hantera utrustning och lokaler aktsamt och att droger och alkohol inte är tillåtet i samband med föreningens verksamhet.

Givetvis ska vi hjälpas åt med det och påminna varandra när det behövs, men var och en har sitt eget ansvar som medlem i föreningen och deltagare i de olika lokaler där aktiviteterna hålls.

Med detta sagt så hoppas vi att alla ska känna sig nöjda med att höstterminen är igång och hittat eller kommer hitta till aktiviteternaschemat

Skribent: Henrik Våglin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Besöksadress:
Aktivitetshus Nordost / Sekelhuset, Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info