Hoppa till sidans innehåll

Medialabb


Medialabbet är en aktivitet där vi ägnar oss åt mediaproduktion av alla slag. Just nu gör vi poddradio, webb och video, men alla typer av projekt inom media kan komna i fråga och  deltagarna kan själv komma med förslag på projekt som vi sedan genomför. Du som deltagare väljer själv när och vad du vill hålla på med, vare sig det är framför eller bakom mikrofonen eller kameran, det finns alltid någonting man kan göra och lära sig. 

På tisdagar förmiddagar utgår vi från den ljudstudio finns på Gunnareds Gård i Agnered. Studion är på övre plan i villan, innanför musikrummet. Där har vi den dator och inspelningsutrustning som vi gör den mesta av inspelningarna och produktionen på. Våra podcastavsnitt kan ni hitta och lyssna på via www.radiolaser.se. Allt är kostnadsfritt och i samarbete med Aktivitetshus Nordost.

På torsdagar är vi på Aktivitetshus Centrum på eftermiddagarna. Här inriktar vi oss lite bredare på både poddradio och video, men även andra former av media kan vara aktuella beroende på viljet typ av projekt det är.

För allt som har med Medialabbet att göra har vi en sajt som heter fvk-media.se och där kan ni också se vilka projekt vi har på gång. Det är bara att hoppa på befintliga projekt eller komma med något eget.

Hör av dig till oss på This is a mailto link eller ring Henrik V. Det är bra om du hör av dig till oss innan så vi kan ta emot dig, men det går bra att bara dyka upp på plats också.

Ledare och kontakt Medialabb:

FVK_personal_Henrik_V

Henrik Våglin
Jobbmobil:
 0790 - 27 66 31
This is a mailto link

 Ledare Ljudstudion Gunnareds Gård 

FVK_personal_Johan

 Johan Broo
Jobbmobil
: 0722 - 99 70 88
This is a mailto link

Tisdagar
Inspelning, redigering och produktion klockan 10.00 – 12.00

 

Aktivitetshus Gunnareds Gård

Hitta dit

Uppdaterad: 08 MAR 2018 12:20 Skribent: Henrik Våglin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Friskvårdsklubben Göteborg
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Besöksadress:
Aktivitetshus Angered, Lilla Fjäderharvsgatan 11
42466 Angered

Kontakt:
Tel: 0790276634
E-post: info@friskvardsklubb...

Se all info