Årsmöte

Som alla föreningar så kommer Friskvårdsklubben att kalla till årsmöte. Enligt föreningens stadgar ska det hållas innan 31:a maj.

Friskvårdsklubben drivs av medlemmar för medlemmar och styrs under året av en styrelse som väljs vid årsmötet.
Medlemmarnas möjlighet att vid årsmötet välja sin styrelse är den viktigaste demokratiska sätt för medlemmarna att göra sin vilja och röst hörd samt få insyn i vad styrelsens arbete har varit under det gångna året och planer framåt.

Rösträtt har dom som betalt årsavgiften för medlemskapet i Friskvårdsklubben innan årsmötet. Det går även bra att betala årsavgiften för medlemskapet på plats innan mötet börjar.

Medlemmar har rätt att få dokumenten inför årsmötet och dom finns nedan att ladda ner. I det fall att en medlem vill ha också det utskrivet så får den ta kontakt med Friskvårdsklubben via epost på This is a mailto link eller ringa Daniel Kalabakov på 0790-276634.

Kallelse skickas till alla som är registrerade medlemmar i tid innan årsmötet så att det finns möjlighet för medlemmar att inkomma med motioner - det vill säga alla möjliga sorts förslag - minst fjorton dagar innan årsmötet.
Den ska lämnas in senast den 9 maj så att styrelsen kan förbereda ett svar. Enklast så mailar du den på This is a mailto link alternativt lämnar en lapp nästa gång du träffar en aktivitetsledare eller i vår postbox utanför vårt kontor på Sekelhuset.
Du kan även skicka med post till adressen nedan:

Friskvårdsklubben Göteborg
Kvartsekelsgatan 13
41535 Göteborg

Dokument inför årsmötet 2019:

Här på hemsidan lägger vi ut alla dokument inför årsmötet. Behöver du dom i ett annat format kontaktar du oss eller kommer till vårt kontor (det bästa är att ringa före för att se när det är någon på kontoret).

Dagordning Årsmöte 2019.pdf

Balansräkning-2018.pdf

Budget Fastställd FVK 2019.pdf

Budget Föreslagen FVK 2020.pdf

Resultaträkning 2018.pdf

Revisionsberättelse 2018.pdf

Verksamhetsberättelse 2018 FVK.pdf

Verksamhetsplan 2020 FVK.pdf

Vi önskar alla medlemmar väldigt välkomna på Årsmötet 2019!

Uppdaterad: 16 MAJ 2019 11:13 Skribent: Henrik Våglin

Postadress: