Årsmöte

Som alla föreningar så kommer Friskvårdsklubben att kalla till årsmöte. Enligt föreningens stadgar ska det hållas innan 31:a maj.

Till årsmötet är alla välkomna som betalt årsavgift för medlemskapet i Friskvårdsklubben samma år som det är. Rösträtt har dom som betalt årsavgiften innan årsmötet.

Kallelse skickas till alla som är registrerade medlemmar i tid innan årsmötet så att det finns möjlighet för medlemmar att inkomma med motioner - det vill säga alla möjliga sorts förslag - minst fjorton dagar innan årsmötet. Man kan skicka förslagen på epost eller med vanlig post. Se adresser här.

Här på hemsidan lägger vi ut alla dokument inför årsmötet. Behöver du dom i ett annat format kontaktar du oss eller kommer till vårt kontor (det bästa är att ringa före för att se när det är någon på kontoret).

Årsmöte 2017

Årsmötet 2017 hålls 23:e maj i Sekelhusets cafeteria kl 17.00. Eftersom det är låst vid den tiden så ringer ni på entrén på ovansidan huset så kommer vi och öppnar. Alla som betalt medlemsavgiften för innevarande kalenderår 2017 är välkommen att delta i årsmötet och rösta.

De som varit medlemmar 2016 har också blivit kallade till detta årsmöte men för att rösta krävs att man innan årsmötet börjar betalt medlemsavgiften för 2017. Det går bra att betala på plats alldelse innan. Annars kan man även delta som åskådare, men utan rösträtt.

Vi bjuder på korv med bröd och potatissallad. Därefter blir det kaffe med kaka. Veganskt (inklusive laktos-/mjölkfritt) och glutenfritt alternativ finns.

Hör gärna av er via epost eller kontakta oss på annat sätt om ni tänker komma samt medela om ni är eller avser bli medlem och rösta, så att röstlängden kan förberedas.

Hitta till årsmötet

Dokument inför årsmötet 2017